سور قاچاقچیان با کالاهای بی‌کیفیت چینی در بازار ترقه

رئیس اتحادیه خرازی‌فروشان تهران با بیان اینکه مواد محترقه عمدتا به صورت قاچاق و عموما از کشور چین وارد کشور می‌شود، گفت: افزایش قیمت مواد محترقه به دلیل افزایش نرخ ارز باعث شده بازار این کالاها نسبت به سال‌های قبل رونق زیادی نداشته باشد.

به گزارش اکونگار به نقل از ایسنا، عبدالله اسفندیاری با بیان اینکه هیچ صنف و اتحادیه‌ای مجاز به فروش مواد محترقه برای مراسم چهارشنبه سوری نیست، گفت: بنابراین نمی‌توان در چارچوب قواعد صنفی با فروشندگان این کالاها برخورد کرد. بنابراین کسانی که مسئول حفظ امنیت شهروندان هستند از جمله پلیس اماکن یا نیروهای انتظامی باید با فروشندگان این کالاها که عموما دستفروش هستند برخورد کنند.  

رکود بی‌سابقه طی ۴۰ سال اخیر در بازار پوشاک شب عید/ پوشاک از سبد مصرف دهک‌های پایین حذف شده است

به گفته وی این مواد محترقه عمدتا به صورت قاچاق و عموما از کشور چین وارد می‌شود.

اسفندیاری با بیان این‌که شهرداری هم باید با دستفروشان به دلیل سد معبر برخورد کنند، اظهار کرد: با توجه به اینکه در ماه‌های اخیر شهرداری منطقه 12 به نیروهای تحت امر خود با حمایت هیئت امنای بازار و روسای اتحادیه‌های صنفی و همکاری نیروی انتظامی مانع فروش بساط گستران در محدوده چهارراه سیروس و پانزدهم خرداد شد. این محدودیت باعث شده عرضه مواد محترقه نسبت به سال‌های قبل کمتر شود. علاوه بر این افزایش قیمت این کالاها به دلیل افزایش نرخ ارز هم باعث شده بازار این کالاها نسبت به سال‌های قبل رونق زیادی نداشته باشد.

رئیس اتحادیه خرازی‌فروشان تهران با بیان اینکه همه اتحادیه‌ها به اعضای خود هشدار دادند که از فروش این کالاها خودداری کنند، تصریح کرد: البته معمولا هم واحدهای صنفی مواد محترقه عرضه نمی‌کنند.

به گزارش اکونگار، از هفته گذشته فروش مواد محترقه در خیابان‌ها قوت گرفته و دست فروشان اقدام به فروش انوع ترقه در معابر می‌کنند. درحالی که نظارت خاصی روی این محصولات وجود ندارد نمی‌توان قیمت ترقه را به درستی پیش بینی کرد و قیمت مواد محترقه بستگی به فروشنده و نقطه جغرافیایی دارد. 

از دیگر رسانه ها
دیدگاه
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان