کاهش ۶هزارمگاواتی تولید برق در در نیروگاههای برقآبی
عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس گفت؛ بهترین راهکارهای کوتاه مدت برای کاهش خاموشی ها را استفاده از پنلهای خورشیدی،بهینه سازی مصرف انرژی و همچنین شناسایی ماینرها دانست.

به گزارش اکونگار به نقل از خانه ملت، عبدالحسین همتی سراپرده با اشاره به معضل خاموشی های ، گفت:در کشور با ناترازی های زیادی در حوزه انرژی از جمله کمبود برق، مواجه شده ایم و مشکلات بسیاری در حوزه منازل ،صنایع و کشاورزی ایجاد شده است.
نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:از سوی دیگر دمای هوا افزایش یافته و گرما نسبت به گذشته افزایش بیشتری داشته است در نتیجه مصرف برق افزایش پیدا کرده و در نتیجه وزارت نیرو مجبور به قطع برق صنایع شده و یا به کم کردن مصرف مردم و صنایع اقدام کرده اند.با توجه کمبودی که برای برق اتفاق افتاده، مصرف خانگی را هم می توان کم کرد همچنین در حوزه کشاورزی هم به صورت معقول کاهش برق را داشته باشیم.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به راهکارهای کاهش قطعی برق در کوتاه مدت،بیان کرد: بهترین راهکارها برای کاهش خاموشی ها،استفاده از پنلهای خورشیدی است که با سرعت باید آن را توسعه دهند، موضوع دیگر بحث بهینه سازی مصرف انرژی است،به طور مثال می توان موتور کولرهای آبی را با موتورهایی که 40 درصد کاهش مصرف دارند، تعویض کرد؛ این موتورها در کشورمان نیز تولید می شود. موضوع مهم دیگر در جهت کاهش مصرف برق،شناسایی ماینرها است و برنامه های مختلفی برای کشف و شناسایی آن ها وجود دارد و این مهم راهکار خوبی برای جلوگیری از هدررفت انرژی است.
استفاده از پنلهای خورشیدی در ساختمانهای نوساز چقدر امکان پذیر است؟
نماینده مردم در مجلس دوازدهم با اشاره به راهکارهای طولانی مدت برای کاهش بی برقی ها،افزود: وزارت نیرو بایستی سریعتر نیروگاه های حرارتی را به نیروگاه سیکل ترکیبی، تبدیل کند.چراکه نیروگاههای سیکل ترکیبی راه حل بسیار کارآمد،قابل اعتماد،مقرون به صرفه و سازگار با محیط زیست برای تولیدبرق استو در این موضوع خود دولت و یا بخش خصوصی می تواند سرمایه گذاری کند.
وی ،تصریح کرد: کاهش بارندگی امسال نیز باعث مشکلات و ناترازی شده است، کاهش آب سدها نیز امسال مشکلاتی را ایجاد کرده است؛در سال گذشته 12 هزار مگاوات تولید برق در نیروگاههای برق آبی بود که امسال به 6 هزار مگابایت می رسد.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در پایان گفت؛ کمیسیون وظیفه نظارتی خود را به خوبی انجام می دهد و از وزارت نیرو در همه زمینه ها توضیح می خواهد تا سریع تر نیروگاه ها تکمیل شوند و اگر موانعی وجود دارد، دولت باید در این زمینه کمک کرده و زمینه های جذابیت در سرمایه گذاری در پنل های خورشیدی را ایجاد کند.