ظرفیت تولید۴۰۰میلیون جفت کفش در کارگاه‌های کوچک

رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز تهران گفت: پلی اورتان (ماده اولیه تولید زیره کفش) هم اکنون در داخل کشور تولید می‌شود و به این ترتیب سالانه بیش از ۳۰۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزیی داشته ایم.

­به گزارش اکونگار به نقل از صدا و سیما، رسول شجری رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز تهران در حاشیه برگزاری یازدهمین نمایشگاه بین المللی امپکس ۱۳ (mpex ۱۳) در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما گفت: با توجه به همه مشکلات موجود، شرایط تولید در وضعیت مناسبی قرار دارد و امیدواریم بتوانیم در مقایسه با سال گذشته، صادرات محصولات تولیدی را افزایش دهیم.

قاچاق ۴۵ میلیون دلاری کفش در سال ۱۴۰۲

شجری با اشاره به توانمندی تولیدکنندگان داخلی در ساخت ماشین آلات این صنعت، ادامه داد: در حال حاضر، تولیدکنندگان داخلی در ساخت برخی از ماشین آلات صنعت کفش مثل دستگاه تزریق و برخی ماشین آلات دیگر موفق به بومی سازی شدند و محصولات آنها حتی به صادرات هم رسیده است.

رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز تهران گفت: در گذشته به مواد اولیه وارداتی، وابسته بودیم، اما در حال حاضر در رابطه با مواد پلی اورتان سالانه بیش از ۳۰۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزیی داشته ایم، این مواد در داخل کشور تولید می‌شود و حتی می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم به ویژه در مورد چرم مصنوعی که نوعی از محصولات تولیدی پلی اورتان است به پیشرفت‌های قابل توجهی دست یافته ایم و به ترکیه و کشور‌های آفریقایی هم صادرات داشته ایم.

وی درباره مشکلات تولیدکنندگان، افزود: تولیدکنندگان حق دارند از مشکلات بوجود آمده گلایه کنند، اما دولت نمی‌تواند همه مشکلات را مرتفع سازد بنابراین در تلاش هستیم که بتوانیم با صادرات محصولات، تامین کننده ارز مورد نیاز باشیم و این اتفاق متحمل زحمات بسیار زیادی است.

شجری در ادامه با اشاره به پیگیری‌های لازم در زمینه تشکیل مجمع صادراتی، گفت: تلاش‌هایی برای تسهیل صادرات محصولات تولیدی با کشور‌هایی مانند عراق، امارات و برخی از کشور‌های دیگر صورت گرفته است همچنین در مجلس شورای اسلامی، فراکسیون اصناف کمک‌های بسیار زیادی در این زمینه داشته است و در تلاش هستیم تا مشکلات ارزی تولیدکنندگان را با صادرات رفع کنیم.

رئیس اتحادیه کفاشان دست دوز تهران افزود: در حال حاضر حدود ۹۰ میلیون دلار صادرات داشته ایم. تولید کفش ما بیش از ۲۵۰ میلیون جفت بوده است، اما ظرفیت تولید ۴۰۰ میلیون جفت کفش را دارا هستیم.

شجری ادامه داد: در تولید انواع کفش توانمندی لازم را داریم و این توانمندی مورد تحسین کارشناسان کشور‌های صاحب فناوری کفش در دنیا از جمله ایتالیا قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: از کارشناسان ایتالیایی در ده دوره دعوت بعمل آمده است تا بتوانیم تعامل لازم و به روز رسانی را در صنعت کفش با تبادل تجربیات در طراحی، مدل سازی، قالب سازی و فناوری‌های لازم داشته باشیم؛ البته در تولید کفش‌های ورزشی مردانه و زنانه نیاز به واردات نداریم و تولیدکنندگان ایرانی توانایی تامین نیاز داخل را دارند و باید به فکر صادرات باشیم.

از دیگر رسانه ها
دیدگاه
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
اخبار از پلیکان
تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت اکونگار هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد